Over Praktijk Balanced

Over mij

Mijn naam is Marco van Gulik. Samen met mijn vrouw Maaike en onze 3 zoons; Jesse, Sem & Sil woon ik in Waalwijk.
Mijn interesse heeft altijd gelegen bij het helpen van mensen, om te komen tot groei en ontwikkeling. Hierdoor ben ik in 1993 de B-opleiding (psychiatrisch verpleegkundige) gaan volgen in Vught. Na mijn diplomering in 1996 ben ik jarenlang werkzaam geweest binnen de GGZ op verschillende werkplekken.

In 2007 heb ik een overstap gemaakt naar het maatschappelijk werk.
Binnen de welzijnssector heb ik altijd met heel veel plezier gewerkt.
Doordat ik verdieping zocht in de begeleiding c.q. ondersteuning van mensen ben ik in 2014 een studie begonnen voor Contextueel Therapeut aan de Nagy academie te Utrecht. Daar vond ik de verdieping die ik zo graag wilde hebben.

Werken op inzicht en ontwikkeling en het uitzoeken en blootleggen van onderliggende oorzaken is de ultieme verdieping die iedereen verdient.
In 2018 ben ik afgestudeerd als Contextueel Therapeut. In datzelfde jaar ben ik tevens mijn eigen praktijk begonnen; Praktijk Balanced.

Over mij

Mijn naam is Marco van Gulik. Samen met mijn vrouw Maaike en onze 3 zoons; Jesse, Sem & Sil woon ik in Waalwijk.
Mijn interesse heeft altijd gelegen bij het helpen van mensen, om te komen tot groei en ontwikkeling. Hierdoor ben ik in 1993 de B-opleiding (psychiatrisch verpleegkundige) gaan volgen in Vught. Na mijn diplomering in 1996 ben ik jarenlang werkzaam geweest binnen de GGZ op verschillende werkplekken.

In 2007 heb ik een overstap gemaakt naar het maatschappelijk werk.
Binnen de welzijnssector heb ik altijd met heel veel plezier gewerkt.
Doordat ik verdieping zocht in de begeleiding c.q. ondersteuning van mensen ben ik in 2014 een studie begonnen voor Contextueel Therapeut aan de Nagy academie te Utrecht. Daar vond ik de verdieping die ik zo graag wilde hebben.

Werken op inzicht en ontwikkeling en het uitzoeken en blootleggen van onderliggende oorzaken is de ultieme verdieping die iedereen verdient.
In 2018 ben ik afgestudeerd als Contextueel Therapeut. In datzelfde jaar ben ik tevens mijn eigen praktijk begonnen; Praktijk Balanced.